Stranice

petak, 19. veljače 2021.

Izliječite se sami

 


Bolesti se mogu kao sklopka uključiti i isključiti sa hranom. 

To sam objasnio razumljivim jezikom (bez latinskih izraza) na 250 stranica u knjizi "Izliječite se sami" koja Vam iz korijena može promijeniti život. Za doslovno beznačajne novce (120 Kn) možete kupiti drugu polovicu zdravog života i uživati ​​sa unucima. 

Svjedoci smo da je zdravstveni sustav u cijelom svijetu izgubio kontrolu nad sobom i postao neodrživ. Kada bi se hrana ozbiljnije shvatila - ne bi bilo potrebno liječiti više od 90% bolesti. To je nevjerojatna činjenica. 

Žalosno je kako slijepo prihvaćamo nametnute autoritete. Činjenica je da doktori i njihove tablete ne liječe bolesti - nego samo prikrivaju poruke koje nam tijelo šalje i malo odgode smrt.  

Da bi shvatili zašto smo bolesni, prvenstveno moramo naučiti kako radi naše tijelo. 

Poznato je kako svi spominju da su bjelančevine (proteini) bitni u prehrani, ali kada nekog pitamo da nam objasni što su bjelančevine - teško da ćemo od ikoga dobiti odgovor. To je posljedica površinskog školovanja koje nam svašta nameće kao bitno, osim utjecaja hrane na tijelo - što bi po svemu sudeći trebalo svima biti najbitnije. 

Knjiga "Izliječite se sami" temelji se na prirodnoj logici, činjenicama i studijama znanstvenika i doktora koji su odbili liječiti po uputama nametnute medicine. 

Ako imate pitanje vezano za neku bolest, rado ću vam odgovoriti temeljem mojih studija o prehrani (nutricionizmu). Pitanje možete postaviti na mail; dodicalen@gmail.com

Potrebno je shvatiti da ako želimo biti zdravi i izliječiti tijelo, prvenstveno moramo prihvatiti da je nametnuto znanje o prehrani  pogrešno. Živimo u vremenima kada se prodaje bolest, možemo je kupiti u paketu ako prihvatimo pogrešne upute o prehrani i načinu liječenja.  

Izdvojeni dijelovi (razni vitamini) iz hrane u obliku tableta nisu nam prodani jer je nekom stalo do našeg zdravlja - nego da netko zaradi na nama. Ako smo zdravi - nemaju koristi od nas. Moramo shvatiti da ne postoji čudesna biljka koja liječi sve bolesti, kao ni čarobna tableta. Bolestima treba pristupiti od uzroka - pogrešno je uporno liječiti posljedicu. Stoga, ako ste skloni liječiti pojedinačno bolesti, a ne izliječiti tijelo - knjiga "Izliječite se sami" nije za Vas.  

Ali ako ste spremni promijeniti navike koje Vas čine bolesnima, knjigu "Izliječite se sami" možete naručiti mailom dodicalen@gmail.com

Hvala!




2 komentara:

  1. Molim da mi pošaljete knjigu pouzećem
    Mladen Dokleja
    Strahoninec, M.Kovača 9
    40000 Čakovec

    OdgovoriIzbriši
  2. Poštovani, molim savjet kako liječiti kosti i hrskavicu, imam problem sa kralježnicom već godinama, da bi sad još i diskovi izašli van 4 mm i imam teške bolove. Bila sam već i na blokadama u kičmu, rame i lakat. Mjesec dana bila bez bolova, a sad opet bole križa i ramena i laktovi. Doktor me poslao neurokirurgu, a ja sam protiv operacije. Što da radim, pomozite mi!!

    OdgovoriIzbriši